THE START-UP COURSE

Follow your dreams - let´s kickstart your business!


Kanske har du gått runt länge med en längtan och dröm om att starta något eget? Eller så är du redan igång men känner att du vill utveckla din business och level up. Ibland kan det kännas svårt att veta vart man ska börja. Därför har vi tagit fram den här kursen där du kommer att få all den kunskap och alla de verktyg du behöver för att våga ta steget och följa dina drömmar och kunna get your business going and flowing!

 
 
THE MINI COURSE

3 steps to turn your passion into your dreamjob!


Är du nyfiken på att göra något annat, att starta eget, men vet inte riktigt vad? The mini course är har vi tagit fram för att ge dig inspiration, knowledge & tools för att du ska komma ett steg närmare dina drömmar. Att först sätta en tydlig vision, för att sedan bli medveten om alla dina skills och de resurser du redan har inom dig och inse att du är redo att take action. Perfekt för dig som är sugen på att gå The Start-Up course, men vill börja med något lite mindre omfattande!

THE SALES & NETWORKING COURSE

Rock your sales & become a networking queen!


Hur kan du jobba mer strategiskt med nätverkande och sälj för din business? Det viktigaste är att ha ett positivt mindset och att lära dig sälja med hjärta istället för hjärnan. You need some skills and tools för att kunna mingla dig fram till framgång. I den här kursen kommer du du att få med dig allting du behöver för att bli ett riktigt sales & networking pro!

 
 
THE DIGITAL MARKETING COURSE

Embrace the digital world – express your creativity online!


Är du en av dem som känner dig lost när det kommer till den digitala världen? Du är långt ifrån ensam och för att kunna äga hela din business fullt ut är det dags att förändra all that. Den här kursen kommer att ge dig all den kunskap och de verktyg du behöver för att göra det superkul och enkelt för dig att jobba mer strategiskt med digital marketing!

Vem är kurserna för?

 
We love to hear from you!

Love from students

 
 • Sofia A
  Dreampreneur Society är ett kunskapsrikt, inspirerande och viktigt community & academy för alla oss kvinnor som är övertygade om att det finns andra sätt att leva och arbeta som ligger närmare hjärtat och sin egen sanning! Minikursen är en inspirerande kickstart-kurs på resan framåt mot något mer med flera intressanta verktyg, lärdomar och nya insikter om sig själv att ta med sig på vägen!
  Sofia Ahlbertz
 • Elin H
  För att vara en minikurs känns materialet otroligt värdefullt. Man blir verkligen inte besviken! Jag är väldigt glad att jag får vara en del av Dreampreneur Society och har på den här korta tiden genom konkreta tips, handfasta övningar och egna reflektioner kring mig själv, fått en bättre förståelse över vart jag vill någonstans och tagit flera step closer to my dream!
  Elin Henningsson
 • Sanna P
  Om du drömmer om någonting större, så måste du göra detta för dig själv! Denna kursen är ett djupdyk i precis DET som du behöver för att komma vidare med i din dröm-idé - fullproppad med inspiration och bra information för att våga ta nästa steg/komma vidare med din affärsidé.

  Härlig inspiration och helt rätt ställe för oss kvinnliga entreprenörer!
  Sanna Persson

"It would have been a much more beautiful world if people did as they pleased, and not what they thought other people expected of them"

Marc Jacobs
Think about it...really, what's stopping you?

Redo att bli en Dreampreneur?

Du kanske längtar efter frihet, äventyr och mer aliveness? Kanske finns det något inom dig som bara fortsätter att ropa på din uppmärksamhet - den där känslan om att du vill något mer. Vi tror att du är här för att du känner att du är redo att våga ta steget och följa dina drömmar. Att vara en dreampreneur handlar om precis allt det och om självförverkligande och vi tror att dina “crazy” dreams actually aren’t that crazy at all. Go for it girl!

Follow your dreams - let´s kickstart your business!
THE START-UP COURSE

Follow your dreams - let´s kickstart your business!


Den här kursen är för dig som drömmer om att starta eget eller vill ta din business till the next level men inte vet vart du ska börja. Du kommer att lära dig hur du stegvis kommer igång och få en massa power, pepp och inspiration to get your business flowing!

Embrace the digital world - express your creativity online!
THE DIGITAL MARKETING COURSE

Embrace the digital world - express your creativity online!


Den här kursen kommer att ge dig all den kunskap, verktyg och hjälpmedel du behöver för att lyckas med din marknadsföring online och i sociala medier. Lär dig allt du behöver veta om den digitala världen och hur du boostar din business på bästa sätt!

Rock your sales & become a networking queen!
THE SALES & NETWORKING COURSE

Rock your sales & become a networking queen!


Den här kursen är för dig som känner dig lost när det gäller allt som har att göra med sälj och nätverkande. Sales and networking är hjärtat av hela din business - du kommer att lära dig allt du behöver om säljteknik och få massa konkreta tips om hur du blir en networking queen!

3 steps to turn your passion into your dreamjob!
THE MINI COURSE

3 steps to turn your passion into your dreamjob!


The mini course är för dig som vill ta dig ett steg närmre dina drömmar och tankar på att starta eget. Att sätta en vision och kartlägga alla dina kunskaper, erfarenheter och talanger kommer att ge dig en grym grund för sista steget - att faktiskt ta action & go for your dreams!

Något du undrar över?


1Varför ska jag köpa kursen från er?
Vi tror att du har hittat till oss av en anledning, vi vet att du är redo att ta steget och bli en Dreampreneur. Vi har båda samlat på oss en enormt mängd av kunskap och erfarenheter från både utbildningar och framförallt real life experiences som företagare och big dreamers - vi känner oss säkra på att vi kan hjälpa dig på din resa med våra kurser och vårt community. Join our tribe!
2Har ni garantier eller öppet köp?
Yes, vi ger dig en 14-day money back guarantee! Vi känner oss helt enkelt säkra på att du kommer att älska våra kurser och ger dig därför alla pengar tillbaka om du hör av dig till oss inom 14 dagar efter att du har köpt kursen, om det skulle vara så att du av någon anledning inte känner dig nöjd. Did someone say risk-free investment? #signmeup
3Vad ingår i kursen egentligen?
Du får en helt egen medlemssida och full access till hela vår kursportal. Du får dessutom specialdesignade övningar och worksheets att jobba med mellan varje lektion och dessutom får du tillgång till en låst FB-grupp som är för Dreampreneurs only. PLUS att du har ett gäng awesome bonusar som väntar på dig! Naturligtvis ingår också personlig handledning - och du blir diplomerad efter utförd kurs!
4Hur länge får jag tillgång till kursen?
A full year! Du får ett års tillgång till allt kursmaterial: videos, worksheets och annat material som ingår i kursen.
5Men jag kan ju inget om detta...?
Perfect! Det spelar ingen roll vad du har för någon bakgrund eller vad du har med dig sen tidigare. That's why we’ve built these courses - för att du ska få med dig all kunskap och alla verktyg du behöver för att kunna starta och driva din business med success. Trust us, du kommer att känna dig säker när du är klar!
6Får jag tillgång till hela kursen direkt?
Yep! Du kommer att få ett välkomstmail med alla de uppgifter du behöver för att logga in på vår kursportal så fort du signat upp dig och betalat din kurs. Du får ett eget konto hos oss där du får full access till hela kursen.
7Hur levereras kursen?
Good question! Allt kursmaterial levereras som videofilmer med tillhörande texter och nedladdningsbara filer för alla övningar och worksheets du kommer att få mellan alla lektioner i varje modul. Så, oavsett om du föredrar att läsa, skriva, att titta eller lyssna kommer du att få vad du behöver. Learning by doing!
8Hur lång tid tar kursen?
Vi har byggt kursen som en 6-veckors kurs med tanken att jobba med en modul per vecka men du får tillgång till allt direkt. Frihet är ett av våra viktigaste ledord och eftersom alla våra liv ser väldigt olika ut är det viktigaste att du jobbar med kursen i ett tempo som matchar dig. No rush med andra ord utan take your time, Dreampreneur!
9Är kursen avdragsgill?
Absolut, kursen är helt avdragsgill för dig som företagare och du får momskvitto från Paypal efter köpet.

Stay inspired, motivated & updated

Power, pepp & inspo - join our monthly newsletter!

Inget spam, bara peppiga uppdateringar. Du kan alltid avanmäla dig via mailfootern om du inte längre vill ha våra utskick.