Integritetspolicy & cookies

Integritetspolicy & cookies

Cookies

Vi använder cookies på Dreampreneur Society.

Vad är Cookies?

Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på webbplatsen.

Vi sparar flera olika typer av cookies:
- En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.
- En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.
- Tredjepartcookies som används i syfte att använda sig av beteendestyrd marknadsföring, såsom retargeting, för att anpassa våra erbjudanden efter dina personliga preferenser och din tidigare aktivitet på vår webbplats.

Tredjepartcookies

Google Analytics

Google Analytics cookies samlar statistikdata som vi använder för att bättre förstå bl.a. hur besökare rör sig på vår site, var de kommer ifrån, hur besökardemografin ser ut och hur många som besöker vår site.

Hotjar

Vi använder Hotjar för att bättre förstå våra användare behov och kunna optimera sidan därefter. Vill du veta mer hittar du Hotjars privacy policy här.

Facebook pixel

Vi använder cookies och pixlar från Facebook på vår webbplats för att kunna mäta, optimera och bygga målgrupper för anpassade annonseringskampanjer på Facebok och dess plattformar och nätverk. Denna data är anonym, och för mer info se här.

Hur används cookies?

Vi använder cookies för att förbättra webbplatsen för besökaren t ex genom att anpassa webbplatsen efter besökarens önskemål, val och intressen samt för att sammanställa aggregerade data om trafiken på webbplatsen för att i framtiden kunna erbjuda en bättre upplevelse på webbplatsen för dess besökare. Genom att använda Dreampreneur Societys webbplats samtycker du till behandling av cookies.

Kan jag hantera hur cookies används?

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Läs mer om hur du gör här aboutcookies.org.

Observera att om du väljer att inte acceptera cookies kan funktionaliteten komma att begränsas på vissa webbsidor genom att vissa funktioner på webbplatsen avaktiveras.

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dataskydd och om din integritet och här informerar vi dig om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har när du använder vår hemsida.
Vi behandlar huvudsakligen dina personuppgifter för:
- att marknadsföra våra tjänster och skicka nyhetsbrev till dig på din begäran
- att svara på dina frågor om våra tjänster
- att leverera en köpt kurs
- att kommunicera med dig på t.ex. vår Facebook-sida eller i andra sociala medier

Frågor

Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter - eller om du vill utöva några av dina rättigheter enligt dataskyddslagstiftningen, vänligen kontakta oss på e-postadress info@dreampreneursociety.com.

Vilka har tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter behandlas främst av Dreampreneur Society. Dina personuppgifter delas dock med utomstående när det är nödvändigt för att leverera material eller nyhetsbrev som du har begärt. Vi delar personuppgifter med våra IT-leverantörer såsom Wordpress, Learnpress och Mailchimp men endast i den utsträckning som är nödvändigt för att de ska kunna fullfölja sina avtalsförpliktelser gentemot Dreampreneur Society. Vi kan komma att överföra din information utanför EU/ESS.

Hur kan du påverka vår behandling av dina personuppgifter?

I enlighet med dataskyddlagstiftning har du vissa rättigheter som du kan använda för att påverka hur vi behandlar dina personuppgifter. Bland annat har du rätt att återkalla ditt samtycke och att invända mot behandling, återkalla hela eller del av det lämnade samtycket till behandlingen av dina personuppgifter, att invända mot att dina personuppgifter behandlas, att invända mot marknadsföring från oss, såsom nyhetsbrev, rätt till tillgång till en bekräftelse på om personuppgifter som rör dig behandlas av oss, rätt att få rättade eventuella felaktiga personuppgifter, rätt att under vissa förutsättningar begära radering av dina personuppgifter, rätt att begära att vi begränsar vår behandling av dina personuppgifter, rätt att lämna klagomål till en behörig tillsynsmyndighet, och rätt att be oss att överföra vissa av dina personuppgifter vi har om dig till ett annat företag (dataportabilitet) i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

- Vi behandlar ditt namn och din epostadress om du anmäler dig till våra nyhetsbrev eller till någon av våra gratiskurser, och behåller uppgifterna tills du återkallar ditt samtycke.
- Vi behandlar de uppgifter du öppet lämnar i sociala medier när du kommunicerar med oss på t.ex. Facebook eller Instagram
- Vi behandlar ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress om du köper en kurs av oss och behåller uppgifterna så länge som krävs i bokföringslagen.