GRATIS MINIKURS

"3 essential tips to turn your passion into your dreamjob!"


Helt kostnadsfri minikurs
Levereras direkt till din mail
Filmade lektioner, worksheets och uppgifter ingår
Du får tillgång till hela kursen direkt och kan gå den i ditt eget tempoWe hope you'll like it - och vi är superglada att du vill komma och hänga med oss!


/ Emmi & Nathalie

Love from students


Om du drömmer om någonting större, så måste du göra detta för dig själv! Denna kursen är ett djupdyk i precis DET som du behöver för att komma vidare med i din dröm-idé - fullproppad med inspiration och bra information för att våga ta nästa steg/komma vidare med din affärsidé. Härlig inspiration och helt rätt ställe för oss kvinnliga entreprenörer!
// Sanna Persson
En inspirerande kickstart-kurs på resan framåt mot något mer med flera intressanta verktyg, lärdomar och nya insikter om sig själv att ta med sig på vägen!
// Sofia Ahlbertz

För att vara en gratiskurs känns materialet otroligt värdefullt. Man blir verkligen inte besviken! Jag är väldigt glad att jag får vara en del av Dreampreneur Society och har på den här korta tiden genom konkreta tips, handfasta övningar och egna reflektioner kring mig själv, fått en bättre förståelse över vart jag vill någonstans och tagit flera step closer to my dream!
// Elin Henningsson