Köpvillkor

 

Köpvillkor

Nedanstående information och villkor gäller för din användning av dreampreneursociety.com och alla tillhörande sidor. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Dreampreneur Society / Nathalie Banaszak:
Nathalie Banaszak
Björcksgatan 62a
416 51 Göteborg
Org.nr: 841028-2423


Vi säljer onlinekurser via dreampreneursociety.com. Genom att genomföra köp godkänner du våra köpvillkor och vår policy för hantering av personuppgifter. Du godkänner också att namn, personuppgifter och eventuellt organisationsnummer registreras i Dreampreneur Societys kundregister. Vi reserverar oss för eventuella fel i kursinformationen, men arbetar naturligtvis för att snabbt åtgärda felaktigheter.
För att få åtkomst till onlinekurserna måste du (eller juridisk person) vara myndig, registrera ett konto och bekräfta att de person- eller företagsuppgifter som du angett vid registreringen är sanningsenliga och korrekta. Du har tillgång till varje kurs i ett år från inköpsdatum. Vi jobbar för att du ska ha tillgång till kurserna dygnet runt, men tekniska problem kan inträffa och stöter du på något sådant så får du gärna höra av dig till oss på info@dreampreneursociety.com.

Betalning

Vid betalning med Paypal så omdirigeras du tillfälligt till PayPals sida där du kan välja att betala med pengar från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort. Alla dina köp kopplas till PayPals säkra betalserver vilket betyder att informationen endast går till PayPal och sparas inte hos Dreampreneur Society. Betalning via PayPal är avgiftsfri. Här kan du läsa mer om PayPal.

Priser

Priserna anges i SEK och slutpriset som anges innefattar moms på 25% i Sverige, och vi är registrerade för F-skatt. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. För att betalningen ska godkännas krävs att du som betalar är myndig.

Användning och support

Du (eller juridisk person) får enbart använda tjänsten för personligt bruk och endast en person (om inga separata avtal har gjorts). Tjänsten får inte användas i något kommersiellt syfte.
Alla kursvideos streamas vilket betyder att nedladdning av videos inte finns som alternativ. Du (eller juridisk person) ansvarar för tillgång till kurserna genom lämplig internetkoppling såsom mobilt nätverk och/eller bredbandsuppkoppling. Dreampreneur Society betalar inte för internetuppkoppling och ger heller inte support på datorers hård- och mjukvaror i samband med användning av tjänsten. Ett bra sätt att testa din uppkoppling och din upplevelse av videoklippen är att alltid testa våra gratiskurser innan ditt köp.
Du (eller juridisk person) får inte sprida personliga användaruppgifter eller kunduppgifter för att därigenom ge flera tillgång till kurserna. Du (eller juridisk person) får därtill inte heller offentligt visa köpta videoklipp. För att detta ska bli tillåtet krävs separata avtal mellan oss och dig (eller med juridisk person). Om vi misstänker att sådan aktivitet sker äger vi rätten att frånta dig tjänsten.

Ångerrätt & money back guarantee

Inom 14 dagar från köpt kurs har du full rättighet att få tillbaka dina pengar genom vår money back guarantee - oavsett om du har startat kursen eller inte.
Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen, och gäller i 14 dagar från ditt betalningsdatum. För att utnyttja din ångerrätt krävs emellertid att du inte har börjat att använda tjänsten. I detta sammanhang anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt konto. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.