Yeah, we go way back!

Vår story

It all began with high school, a cellphone and some silver stars... Det var faktiskt precis så allt började. Vi träffades på gymnasiet, ni vet första dagen i en helt ny skola när man får träffa sin nya klass och man spanar igenom utbudet över vem som kanske kommer att bli ens nya bästa vän - that was us! Vi har alltid varit väldigt olika men samtidigt så lika och något som vi alltid har delat sen den dagen är våra stora drömmar och passion för äventyr och resor.


Nathalie började intressera sig för hälsa, självledarskap och personlig utveckling och gick efter gymnasiet åt det hållet medan Emmi gick i en helt annan riktning och fördjupade sig i marknadsföring, e-handel och digital business. Vi har båda alltid gjort saker väldigt annorlunda och valt att gå vår egen väg, vi har varit iväg på olika håll i världen men vi har samtidigt alltid peppat och supportat varandra till att tänka större, att våga drömma och tänka stort.
Det är alla våra olikheter som gör oss till ett riktigt dreamteam! I takt med att Dreampreneur Society vuxit fram har vi även upptäckt att we also make kickass business partners som dessutom har fantastiskt roligt tillsammans medan vi jobbar - just as it should be! Vi har sen långt tillbaka pratat om att göra något tillsammans så för oss är det här ett drömprojekt och ett resultat av våran resa och allt det vi själva tror på och står för.

I love this idea, tell me more!.

Varför Dreampreneur Society?

Vi startade Dreampreneur Society eftersom att vi tror på ett liv i frihet där vi får ägna våra dagar åt att göra de saker vi brinner för. Do what you love and love what you do - vi tror inte på att ett jobb måste vara ett nödvändigt ont utan vi tror att vi alla har så mycket MER att bidra med. Vi tror också att människor som fyller sina dagar med att göra saker som känns meningsfulla både mår bättre och är lyckligare.


We rise by lifting others och att känna att vi är en del av något större där vi peppar, stöttar och tror på varandra är otroligt viktigt för oss. Med Dreampreneur Society vill vi skapa en mötesplats och community för kvinnor som vill förverkliga sig själva och sina drömmar.
På många sätt är detta en community & academy som vi själva önskar att vi hade haft på våra egna resor. Dreampreneur Society har vuxit fram med a lot of love och learnings through life som ett resultat av allt det vi själva brinner för och tror på så innerligt. Så welcome, and we hope to see you inside!

Yep, we're the founders!

Och vilka är vi?

Nathalie Banaszak - grundare Dreampreneur Society

Nathalie Banaszak


Nathalie gick efter en universitetsexamen direkt till en chefsposition men bestämde sig efter några år på den tjänsten att hoppa utan fallskärm och säga upp sig för att följa sina drömmar. Hon startade eget bolag år 2014 och har sen dess jobbat som konsult i en rad olika former med fokus på coaching, mentorskap och utbildning inom sina expertområden. Nathalie är en född nätverkare som älskar att connecta med nya människor och brinner för hälsa, wellness och personlig utveckling. När hon inte är i full färd med spännande dreampreneur work älskar hon att resa och upptäcka världen och lever idag sitt liv med frihet som ett av sina viktigaste ledord.
/Nathalie
Emmi Holmer - grundare Dreampreneur Society

Emmi Holmer


Emmi är en driven, positiv tjej med en bred kunskap inom marknadsföring och med en specialistkompetents inom e-commerce, digitala medier och webb. Hon jobbar som internationell marknadschef, driver driver en outdoor/äventyrsblogg och frilansar som digital entreprenör med bl.a. strategi/analys, foto, grafisk design, content production och webbdesign. Frihet är Emmis ledord och hon har en aktiv fritid där hon kitesurfar, cyklar mountainbike eller åker skidor. Och hon älskar att upptäcka & uppleva - äventyrsresor är Emmis grej och hon upptäcker gärna världen i sin campervan, på hästryggen eller på motorcykel.
/Emmi
Our mission

Our mission is to re-write the rules and inspire women to go for their dreams and create freedom through entrepreneurship & life design.


Jag vill kolla in era kurser