Klart att vi ska jobba ihop!

Nyfiken på vad vi kan hjälpa dig med?


Vad vi kan göra och skapa tillsammans handlar helt enkelt om vad du eller ditt företag har för tankar och behov - och hur drömmigt, kreativt och nytänkande du eller ni vill vara. Vi samarbetar gärna med företag och organisationer som matchar vår profil och som delar våra värderingar och kärnvärden. Nätverk och inkubatorprogram stöttar vi exempelvis väldigt gärna upp men ser möjligheter i det mesta om känslan är rätt och det finns ett innovativt sätt att tänka.


Tveka inte för att höra av dig - we’d love to hear from you!

 
Wanna get in touch?

Kontakta oss gärna!


Genom kunskap, utbildning och community vill vi lyfta och inspirera kvinnor till självförverkligande och entreprenörskap. Dreampreneur Society handlar om att följa sina drömmar, sin passion och att våga gå sin egen väg och göra business av det.


Vi tror på pay-it forward and that happy people creates more sunshine in the world. Love what you do - and do more of what you love helt enkelt! Har du några tankar, frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss. Don’t be shy - leave a footprint!

 

   
   
  COACHING - SPEAKER & EDUCATOR - NUTRITION & HEALTH -LIFE MANAGEMENT - MENTORING

  Nathalies bakgrund


  Nathalie är en driven och passionerad virvelvind som sällan lämnar någon oberörd och beskrivs ofta som inspirerande och engagerad. Hon har en bred utbildning inom hälsopromotivt och beteendevetenskapligt arbete och en examen i kost och nutrition. Hon är även certifierad professionell coach som brinner för personlig utveckling och självledarskap, samt utbildad yogalärare med en holistisk syn på hälsa.


  Med flerårig erfarenhet från chefspositioner, entreprenörskap och eget företagande brinner hon för coaching, utbildning och utveckling inom sina olika ämnesområden. Hon är en född nätverkare som älskar att connecta med nya människor, skapa kontakter och bygga relationer. Är du nyfiken och vill veta mer om personlig coaching eller utbildning och inspirerande event inom något av ovan områden kan du kontakta Nathalie.

  DIGITAL BUSINESS STRATEGY - MARKNADSFÖRING - ANALYS - WEBB - CONTENT - SOCIALA MEDIER

  Emmis bakgrund


  Emmi är en marknadschef och driven projektledare med bred kunskap inom marknadsföring och med en specialistkompetents inom e-commerce, digitala medier och webb. Hon är idag internationell marknadschef och har arbetat med digital marknadsföring i ledande befattningar på flera bolag inom olika branscher, driver en blogg och frilansar inom foto, grafisk design, content production och webbdesign.


  Emmi har ett datadrivet, resultatorienterat fokus och att leda digitaliseringsprojekt, affärsutveckling och team i förändring är några av hennes styrkor – tillsammans med att tolka data till praktiskt användbara insikter! Vill du ha hjälp med strategi- och analysarbete, e-handel, digital transformation, SEO, SEM, marketing/brand strategy, influencer marketing, digital annonsering, sociala medier eller content så kontakta Emmi.