Sharing is caring

Press & media

Vi samarbetar gärna med press, influencers & journalister för att dela härliga, inspirerande stories! Du kontaktar oss enklast genom formuläret nedan eller på info (a) dreampreneursociety.com.

Högupplösta bilder, information om Dreampreneur Society, screenshorts och vår logotyp hittar du nedan, vill du intervjua oss eller behöver du något annat är du varmt välkommen att höra av dig!
 

 

Om Dreampreneur Society

En digital mötesplats för kvinnor med stora drömmar!


Dreampreneur Society är en Online Academy och ett Community för alla kvinnor som längtar efter att förverkliga sig själva och sina drömmar med fokus på business. Det är en digital plattform som dessutom lyfter kvinnliga dreampreneurs av alla de slag i alla åldrar som har drömt stort men som också gjort verklighet av sina drömmar.

Genom en innovativ utbildningsportal med fokus på onlinekurser och community i digitala kanaler vill grundarna Nathalie Banaszak och Emmi Holmer inspirera fler kvinnor till Dreampreneurship - en ny sorts entreprenörskap som handlar om att förverkliga sig själv genom att våga trampa upp sin egen väg och följa sin passion. Det handlar även om att lyfta modiga powerkvinnor som har vågat ta steget att följa sina drömmar och samtidigt gjort business av det.

Frihet är ett viktigt ledord i verksamheten precis som life design och att själv skapa sitt drömliv genom att gå från workstyle till att tänka lifestyle. Dreampreneur Society handlar om att uppmuntra, stötta, peppa och utbilda kvinnor till att vidga sitt mindset och börja tänka större med hjälp av ökad kunskap inom entreprenörskap och stöd av likasinnade. Här hittar du ett forum som fokuserar på community och alla dina enorma möjligheter i livet!

We rise by lifting others - get ready to get inspired!

Dreampreneur Society är grundat av Nathalie Banaszak och Emmi Holmer som själva brinner för entreprenörskap och ett liv i frihet. Huvudprodukten utgörs av utbildning med fokus på onlinekurser och e-learning kopplat till ett digitalt community för att inspirera kvinnor till att förverkliga sig själva genom att göra verklighet och business av sina drömmar. Dreampreneur Society startades 2019 i Sverige.
 

 

Pressbilder för nedladdning

Nedan finns en zip-fil med pressbilder, logotyp och screenshots. Sharing is caring - skriv gärna om oss och publicera våra bilder, men respektera vänligen nedanstående. Klicka på bilderna för högupplöst variant att ladda ner.

- Pressbilder får användas av medier endast för redaktionella ändamål som har med Dreampreneur Society att göra.
- Viss beskärning är tillåten, men bildernas karaktär får inte ändras.
- Vid publicering, ange fotografens namn alt. Dreamprenur Society om ingen fotograf är angiven.
- Bilderna får bara användas under tiden de finns i bilddatabasen. De får inte sparas på annan plats/i andra arkiv och användas senare.

Kontakta oss om du är tveksam över användningen eller har några frågor.

Ladda ner pressbilder genom att klicka här
 
Wanna get in touch?

Kontakta oss gärna!